Vakantiewerk 2024


Geef je op via het onderstaande formulier.

In de periode van half juli tot half september zijn onze blauwe bessen weer rijp. Deze bessen worden met de hand geplukt. Dit gebeurt voor een gedeelte door Poolse studenten. Maar ook Nederlandse scholieren vanaf 13 jaar zijn van harte welkom.
We hebben ongeveer 20 scholieren nodig. Dus lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken geef je dan tijdig op. Zorg er wel voor dat je weet wanneer je met vakantie gaat. Als je je hebt opgegeven krijg je telefonisch of via de mail een bevestiging dat we je informatie goed hebben ontvangen. Ongeveer een week voordat de pluk echt gaat beginnen zullen we je dit laten weten. Wij kunnen nu nog geen exacte datum geven maar verwachten half juli. Zorg dat je vanaf half juli tot einde zomervakantie in ieder geval 3 weken beschikbaar bent.

Wat moet je doen?
Bij ons worden de blauwe bessen met de hand geplukt. Deze worden in kratten gedaan om vervolgens in de koeling te bewaren. Daarna worden ze nogmaals gecontroleerd om in onze winkel te verkopen of ze gaan naar de veiling in Geldermalsen. Het is belangrijk dat de bessen netjes en zorgvuldig worden geplukt. Het werk is buiten, als het ’s morgens regent of de struiken zijn nat door dauw of regen dan beginnen we later. De struiken moeten droog zijn wanneer we beginnen te plukken. We plukken niet in de regen! Je krijgt tijdens het plukseizoen de dag van te voren te horen hoe laat we gaan beginnen. Je werkt maximaal 4 uur op een dag. Mocht de nacht anders zijn dan verwacht dan krijg je van ons tijdig een appje wanneer we later beginnen.
Er wordt van jou verwacht dat een vastgestelde hoeveelheid bessen plukt, dit varieert per dag en heeft te maken met het aanbod van de rijpe bessen op het land. Wij vragen jou een goede motivatie en een serieuze en positieve inzet. De opgave is niet vrijblijvend en we gaan er vanuit dat je beschikbaar bent op dagen die je op je aanmeldformulier hebt opgegeven. Je krijgt betaald volgens het minimum loon.
Wij verwachten van jou dan je zorgvuldig en netjes werkt. De bessen die je plukt moeten van zeer goede kwaliteit zijn. Je krijgt van ons een target wat wij verwachten dat je minimaal per uur plukt.

Aanmelden
Als je de bovenstaande tekst goed gelezen hebt kun je je opgeven via het volledig ingevulde formulier. Wanneer je binnen 2 weken niks hebt gehoord kun je het beste even bellen om te vragen of je formulier al binnen is gekomen. Zorg dat je een emailadres op geeft waar je regelmatig op kijkt. Om te mogen werken moet je in bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Bij controle van de overheid moeten wij een kopie hebben. Neem je kopie de eerste werkdag mee! Je mag anders niet het veld op.
Zorg dat je je eigen telefoonnummer invult. Niet van je ouders/ verzorgers.

Noteer een emailadres waar je regelmatig op kijkt.
Wil je dat we de loonheffingskorting voor jou toepassen? Je kunt bij 1 werkgever loonheffingskorting laten toepassen, dus als je een andere werkgever hebt, controleer dan eerst of je het daar al niet toepast. Zie voor meer informatie op de Belastingdienst
Wij gaan er vanuit dat je de andere dagen wel aanwezig kunt zijn!

Reacties zijn gesloten.