Activiteiten

Te huur op de blauwe bessen boerderij maar ook voor thuis…

  • Oudhollandse spellen huren. Tien oud hollandse spellen €50,- per dagdeel. Leuk voor jong en oud.
  • Schilderen met Rianne, RianneGodijkIllustratie. Ga als een echte schilder los op het doek. Prijs in overleg.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Neem contact op voor meer info.

Activiteiten op de Blauwe Bessen Boerderij
Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrote. Voor meer info info@blauwebessenboerderij.nl.

Moordspel
Kruip in de rol van jouw personage en ervaar een geweldige, hilarische avond met jouw gezelschap. Jullie krijgen van ons een spannende moordzaak en ander personage. Wie of wat je ook bent, gedraag je niet verdacht…
Tijdens dit spel acteer je een personage uit het script. Probeer al vragende erachter te komen wat er is gebeurd. Let op de lichaamshouding van je vrienden/collega’s en vertrouw niemand blindelings.
Onze spelbegeleider neemt jullie mee op avontuur en begeleidt het hele spel. Jullie kruipen in de rol van je alter-ego. Dit zorgt voor een hilarische en geheimzinnige situatie. Kom jij erachter hoe de moord heeft plaatsgevonden? Dan win jij het spel.

Jongens tegen de meiden
Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.
De quiz duurt ongeveer 1,5 uur en heeft verschillende spelrondes met o.a. muziek, schattingsvragen en het letterpakkenspel.

Ik hou van Holland
Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer? Wie is de Nederlandse sportkenner? Wie herkend de meeste Nederlandse nummers? Beantwoord jij vragen nog steeds goed met een Bom in je handen?
|Een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl. Deze quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster.

Ranking the Family/ Friends
Deze knotsgekke quiz avond zorgt voor veel hilariteit! In teams spelen jullie tegen elkaar. Je ontvangt punten door je medespelers goed in te schatten. Hoe goed ken jij je vrienden/collega’s? We spelen verschillende muziek-, opdracht- en quizrondes. Hoe win jij punten? Door in te schatten wie de meeste vragen goed heeft! De meest hilarische gesprekken ontstaan door dit spel. Teambuilding, gezelligheid en slappe lach gegarandeerd.
Dit alles wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster.

Minute to win it
Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren.
De interactieve quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster en bestaat uit opdracht rondes, quizvragen, muziekrondes en meer.

Casino Night
Las Vegas arriveert op uw bedrijfs, familie of vriendenfeestje! Onze croupiers staan er klaar voor om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen!
Na instructie van onze croupiers gaan jullie natuurlijk voor de winst. In deze sfeervolle en chique setting amuseert iedereen zich natuurlijk prima. Wij zorgen voor de tafels, aankleding, croupiers en de algehele organisatie indien gewenst.

70,80,90,00 Quiz
Wat weet u nog van?? In deze leuke, gezellige en interactieve quiz gaan we terug in de jaren! Wat weet u nog van de muziek of de populaire rages? Wie waren prominente persoonlijkheden en kan jij deze mensen nog imiteren? Een quiz vol plezier en perfect voor een gemengd gezelschap.
In teams gaan jullie terug in de tijd. Met kennisvragen, muziekvragen en uitvoer opdrachten proberen jullie punten te verzamelen en natuurlijk te winnen.
Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster!

Boogschieten
Deze activiteit is echt een schot in de roos! Boogschieten is een laagdrempelige activiteit en daarom past deze perfect in een gemêleerd gezelschap. Met uw vrienden, familie of collega`s  heeft u zo een gave activiteit waar zeker over na gepraat wordt.
Na instructie van onze spelbegeleider gaan jullie natuurlijk echt boogschieten. We schieten in de roos, maar gaan ook leuke spelelementen toevoegen waardoor het allemaal een erg leuk geheel wordt.
Ons Boogschiet spel is overal op te bouwen. Er worden meerdere mogelijkheden gebouwd om te schieten waardoor iedereen vaak aan de beurt komt. Wij hebben ook speciale bogen voor kinderen etc.

Bubblevoetbal
Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is hilarisch en ook voor toeschouwers enorm leuk om te zien. Garantie op lachen, gieren en brullen! U kunt de bubbels bij ons huren of het spel spelen met een begeleider. Het spel is voornamelijk geschikt in toernooivorm. Waarbij er 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld wordt.

Hunted
In deze bloedstollende Citygame is het de bedoeling dat jullie de locatie van Spider weten te ontrafelen. Spider is een hacker die een DDOS aanval heeft gepleegd op verschillende Crypto aanbieders. Hierdoor zijn er allemaal bitcoins gestolen en de digitale recherche krijgt het niet ontrafeld. Spider communiceerde middels allemaal raadsels, hersenkrakers en andere puzzels met zijn kompanen.
Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste clue. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.
Spider laat zich natuurlijk niet gemakkelijk vangen. Hij heeft zijn kompanen in het spel gebracht om jullie te elimineren! Hoe? Dat is natuurlijk een verrassing….
Vanaf 8 personen spelen jullie in meerdere teams tegen elkaar. Dit spel vindt plaats met fysieke onderdelen en met online raadsels en puzzels. U heeft een telefoon nodig om het spel te kunnen spelen.

Lasergamen
Lasergame is een activiteit waarbij de spanning ervan af vliegt! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je verdekt en probeer je de vijand te verslaan! Dankzij de anti-valsspeel functie weet je tijdens dit spel precies wie er af is en wie niet! Het spel is te spelen vanaf 7 jaar en zorgt ervoor dat iedereen enorm veel plezier heeft. 
In Teams en outfit maken jullie je eigen kamp en strijden jullie tegen elkaar! Hoe veel potjes weten jullie te winnen?

Escape box
Jullie moeten ervoor zorgen dat alle raadsels, codes en verbogen hints binnen de tikkende tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kistjes, cryptexen en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen in de Escape Box gekraakt? Voer dan de laatste code online in om de timer stop te zetten. Woehoe, jullie hebben de box gehaald!

Reacties zijn gesloten.